onsdag 1 april 2015

Man is the Cruelest Animal

nu har jag lov och det är jag i behov av. Fy tusan så mycket ondska det finns överallt. Man brukar säga att apor är experter på att vittra svaghet, men om apan har ett samvete, varför sårar den om den lika gärna kunnat undvika det? Jag menar, vad gick fel när människor aktivt väljer att vara råa och gör en sport av att knäcka andra? Jag förstår verkligen inte.

Under förra veckan har vi ägnat stor del av vår tid åt rapporter. Så mycket tid att täcka för misstag som borde ha åtgärdats för länge, länge sedan. Skolan försöker släcka alla bränder som uppstår än här, än där och det tar så mycket tid och ork, när man skulle behöva arbeta förebyggande istället. Ungar växer upp, men blir de kloka av det...

Nåja, slut på gnället. Nu är det lov och jag ska försöka att släcka min brand med hjälp av en stadig whisky och när dagen gryr imorron tar jag nya tag. Jag har en hel del att vara glad åt, som t.ex ett ex som kan ställa upp under tösens påsklov som inte synkade min, och en tös vars kramar läker all världens ondska. Vem behöver mer?

Nu ska jag ta hand om oss, bygga bo till hönsen och bära ved till hösten, kanske titta på alla True Detective-avsnitten, om igen, och bara vara. Det ska bli så skönt, så skönt.

Townes van Zandt - Lungs

2 kommentarer: