måndag 6 april 2015

black hole sun

så var tösens lov till ända, vad fort det gick. Vädret hade väl kunnat vara finare, men hon har varit sysselsatt ihop med sin pappa som kom och bodde hos oss under påskledigheten. Det är alltid lika trevligt när han är här.

Själv har jag närmast varit i ett tillstånd av koma sedan onsdagen, trött intill förbannelse och svårt med orken. Emellanåt känner jag lust att skapa, men oftast är jag för matt. Inne i huvudet är det dimmigt och tomt och jag blir ständigt less på mig själv, känner inte igen mig. Det är svårt att förklara hur utmattning fungerar, eftersom den tycks ändra sig från dag till dag. Det vore så mycket enklare om jag kunde sätta fingret på vad som är fel. Diagnosticera och åtgärda.

Idag var det alltså tösens sista dag på lovet och jag undrade vid frukosten vad hon helst ville göra. Svaret kom raskt; hon ville skapa mobiler av grenar, sådana vi sett i TVserien och göra en Voodoo-park. Så vi har suttit i solen och tvinnat ek- och hasselkvistar med ginstgrenar. Vi drog fram den gamla gröna renkronan med, som suttit på garageporten, och gjorde ett arrangemang med hjälp av mobiler i olika storlekar. Hennes blev finast. Mellan varven hann jag baka bullar, så fikade vi i solen. Ridskolan på kvällen, en film och sedan i säng. Jag hoppas att hon är nöjd. Själv har jag en vecka kvar.

Soundgarden - Black Hole Sun

2 kommentarer:

  1. Önskar att den veckan blir som du vill, och behöver, den! Kram!

    SvaraRadera
  2. tack Magda, det ska jag se till. Kram!

    SvaraRadera