onsdag 19 februari 2014

en snabbis

kaprifol!
om man är trött bör man inte sätta på kaffet på kontoret om morgonen, inte heller tro att man är kapabel att slappna av vid arbetsrelaterade telefonsamtal som leder ut i ditten och datten, när arbetsschemat är pressat och man har stämt träff under lunchen. Lådorna under bryggaren blev dock renare, kunden gladare och jag mätt, så jag borde inte klaga. Allt är väl mitt eget fel som tror att jag kan skypa vännen mitt i natten. Jag är nöjd i alla fall, nu är det bara en dag kvar på arbetet och sedan bär det av till Götet för en liten trevlig schernivasj och besök hos goa gôbbar på landet utanför Kungälv. Vi tar bilen, lillaT och jag och, vis av tidigare resor med SJ. Förresten så fick jag idag utbetalningsavin från förseningen under min förra resa- 263 riksdaler som enligt den tryckta utsagan skall vara avgiftsfri. Tilläggas bör att jag kan använda den på redan på förhand bestämda utbetalningskontor och affärer. Fri marknad heter det visst, på nyliberalska.

Jo, sedan fick jag ytterligare en vernissageinbjudan via brev idag. Eftersom en kom redan förra veckan och en till på mail så kan jag nu ta med hela släkten. Kanon!

Nu ska jag lyssna litet på tystnaden, kanske sätta på en kopp te och låtsas att det känns skönt och avslappnat, precis som det brukar se ut på bild. En gigantisk mugg ska man ha och så ett vitmålat rum med spetsgardiner där solen alltid skiner in genom. Egentligen längtar jag mig fördärvad men det låtsas jag inte om. Det kommer en tid när även denna känsla är över och i morgon är det torsdag!

2 kommentarer: